Maak kennis met het Sport en vrije tijds aanbod op de Sport- En CultuurFair Haarlemmermeer!

02 juni 2022 Nieuws
skew

 Op zondag 12 juni 2022 staat de Toolenburgerplas weer in het teken van de jaarlijkse Sport- & CultuurFair HLMR.  Op deze dag kunt u kennis maken met Sport en Cultuur in de gemeente Haarlemmermeer. De verenigingen en organisaties presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. De toegang is gratis.

 Veel activiteiten

De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten en cultuur in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sport- of cultuurvereniging. Veel verenigingen verwelkomen u graag als lid. Op www.sportfair.nl ziet u de deelnemers. Het zijn er meer dan 50. Kom en laat u inspireren.

Podiumprogramma

Op het hoofdpodium is een dagvullend programma. Er zijn mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. Geniet van dans, muziek en demonstraties. Chris Wobben, bekend van NOS langs de lijn, zal de hele dag de presentatie op het hoofdpodium verzorgen.

Grote informatiemarkt

Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties. Er zijn maar liefst 50 verenigingen / organisatie aanwezig.

 

 

Kinderprogramma

Voor de kinderen is er een leuk programma. Dit wordt georganiseerd door Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. De kinderen krijgen via school een zeskampkaart of je kan die ophalen bij de informatietent. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een sportieve beloning.

Wilt u ook nog uw sport of activiteit promoten?

Dat is natuurlijk mogelijk!

Neem contact op met de organisatie via www.sportfair.nl.

Ontdekken – beleven – meedoen

Ben jij ook aanwezig op zondag 12 juni 2022 bij de Toolenburgerplas. Vanaf 11:00 uur bruist het van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente Haarlemmermeer.

Beleef veel sporten en Cultuur.

Doe mee met hun activiteiten en geniet van de presentaties.

Op www.sportfair.nl staan de deelnemers en kunt u het hele programma vinden.

skew

Maak kennis met het Hoofdvaart College

skew