Maak kennis met het Hoofdvaart College

skew

Virtuele tour

Benieuwd naar onze school? Maak alvast een virtuele tour!

Informatie avond zij-instromers leerjaar 2 en 3

Op donderdag 20 mei 2021 van 19.00 tot 20.30 uur organiseren wij een informatie avond voor leerlingen die om wat voor reden dan ook de overstap willen maken naar onze school (zij-instromers). De avond is bij ons op school en om dit ‘corona-proof’ te organiseren kunnen u en u kind alleen deelnemen als:

  • het inschrijfformulier voor leerjaar 2 of 3 door ons is ontvangen
  • aanmelden voor de informatie avond is verplicht, dit kan via deze link
  • de leerling kan vergezeld worden door slechts één ouder/verzorger

Tijdens deze avond kan de leerling kennismaken met onze school. Op een centrale plek wordt per afdeling voorlichting gegeven en kan onder begeleiding een rondleiding door de school worden gemaakt. Uiteraard staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Online profielkeuze avond op 9 februari

Dinsdag 9 februari 2021 is er een online profielkeuze avond voor leerlingen van het 2e leerjaar en hun ouders. Deelnemen kan tussen 19:00 – 20:40 uur.

Online lesmiddag op 10 februari

Maak kennis met het onderwijs op het Hoofdvaart College door online lesjes te volgen. Deze middag is speciaal bedoeld voor leerlingen van groep 8. Deelnemen kan op woensdag 10 februari tussen 14:00 – 17:00 uur.

Online voorlichtingsavond op 10 februari

Woensdag 10 februari 2021 is er een online voorlichtingsavond voor de ouders van leerlingen uit groep 8. Deelnemen kan tussen 19:00 – 20:30 uur.

skew

Is het hoofdvaart college iets voor jou?

Kom en maak nieuwe vrienden!

skew