Online ouderavond Zouden ze “het” al doen?

25 januari 2023 Belangrijke informatie
skew

Zouden ze “het” al doen?
Voor álle ouders van VO leerlingen 12-18 jaar
21 februari 19:30 – 20:30

Met trots presenteren wij onze gastspreker Sanderijn van der Doef, psychologe, seksuologe en auteur.
Ze is een internationale expert en toonaangevende autoriteit op het gebied van seksuele ontwikkeling en seksuele voorlichting van kinderen en jongeren. Zij heeft talloze bestsellers op haar naam staan en er is er weer één in de maak!

Op 21 februari 2023 van 19:30 – 20:30 organiseert het team
Gezonde School van GGD Kennemerland een online ouderavond voor alle ouders en opvoeders met kinderen op het  voortgezet Onderwijs (VO).
Iedere ouder vraagt zich weleens af: “Heeft mijn kind al verkering en is er al kalverliefde in het spel? Wat doe ik als mijn 15 jarige puber wil logeren bij zijn of haar vriendje of vriendinnetje? Is dit een normale leeftijd? Is dit niet veel te vroeg?! En nog erger.. zouden ze ‘het’ dan al doen? En als ze ‘het’ dan doen, doen ze het toch wel veilig?!
Allemaal hele logische vragen waar elke ouder mee zit. Als ouder wil je dat je kind verantwoordelijke keuzes maakt en zichzelf ontwikkelt tot een weerbare en zelfstandige volwassene.

Allemaal hele logische vragen waar elke ouder mee zit. Als ouder wil je dat je kind verantwoordelijke keuzes maakt en zichzelf ontwikkelt tot een weerbare en zelfstandige volwassene.

Met respect voor zichzelf en anderen, ook online. Praten met pubers vraagt om geduld, openheid, inleving, respect en oprechte interesse.
Tijdens deze ouderavond gaan we dieper in op de seksuele
ontwikkeling van jongeren en hoe je als ouder een positieve invloed kunt hebben op een gezonde seksuele ontwikkeling van uw kind.
Daarnaast krijgt u bruikbare tips & tricks om open en luchtig met uw kind te praten over de liefde!
Aanmelden kan gelijk door hier te klikken!
Of door de QR-code hierboven te scannen met je telefoon:

skew

Maak kennis met het Hoofdvaart College

skew