Schoolkosten

skew

Wat zijn de schoolkosten van mijn kind?

Voor de kosten die het Hoofdvaart College niet door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap krijgt vergoed, wordt een vrijwillige ouderbijdrage gevraagd. Deze kosten worden jaarlijks vastgesteld en zijn niet verplicht.

Als het Hoofdvaart College geen vrijwillige ouderbijdrage zou vragen, zou het Hoofdvaart College genoodzaakt zijn de extra activiteiten rondom het onderwijsaanbod en de voorzieningen aanmerkelijk te moeten verminderen.
Desalniettemin zal geen enkele leerling uitgesloten worden van activiteiten en voorzieningen als er geen ouderbijdrage betaald is. Voor enkele vakken, zoals Techniek en LO bestaan wel specifieke vereisten voor kleding en schoenen.

Ouders krijgen begin juli, naast informatie over de start van het nieuwe schooljaar, een overzicht van de schoolkosten inclusief uitleg thuis gestuurd.

Aanschaf laptop via Rent Company

Om u een beter beeld te geven van het gemak en het gebruik van een laptop van The Rent Company op het Hoofdvaart College is er onlangs een interactieve video ontwikkeld.

Afhankelijk van de optie(s) van het keuzemenu waar de kijker tijdens het kijken van de video zelf voor kiest, geeft de video onder andere meer informatie over:

  • Wie is en wat doet The Rent Company
  • De service die bij aanschaf van een laptop van The Rent Company inbegrepen zit
  • Hoe het bestelproces bij de aanschaf van een laptop van The Rent Company in zijn werk gaat
  • Uitleg over de keuze tussen huren en kopen en het verschil tussen deze twee opties

 

skew

Maak kennis met het Hoofdvaart College

skew