Uitnodiging voor online ouderavond op 15 februari

24 januari 2022 Online informatie
skew

Help! Mijn kind heeft (straks) verkering!

Voor ouders met kinderen op het Voortgezet Onderwijs
Op 15 februari 2022 van 19:30 – 20:30

Op 15 februari 2022 organiseert het team Gezonde School van GGD Kennemerland in samenwerking met de experts van Centrum voor Seksuele Gezondheid & Jeugdgezondheidszorg een online ouderavond voor ouders of opvoeders met kinderen op het Voortgezet Onderwijs (VO).
Iedere ouder vraagt zich wel eens af: ‘wat doe ik als mijn kind van 15 wil logeren bij zijn of haar vriend/vriendin?’ Of ‘Mijn kind kijkt online naar porno, wat nu? En ‘hoe en wanneer ga je in gesprek over seks en voorbehoedsmiddelen?’ Allemaal vragen waar ouders mee te maken hebben.
Als ouder wil je dat je kind verantwoordelijke keuzes maakt en zich ontwikkelt tot een weerbare en zelfstandige volwassene. En daarbij respect heeft voor zichzelf en anderen, ook online.
Communiceren in de pubertijd vraagt om geduld, openheid, tijd, respect en oprechte interesse. Tijdens deze ouderavond gaan we dieper in op communicatie mechanismen tussen ouder en puber. Daarnaast wordt u toegerust om in openheid en vertrouwen met uw kind op een luchtige manier te praten over relaties en seksualiteit.
Aanmelden kan gelijk door hier te klikken!
Of door de  QR-code hiernaast te scannen met je telefoon:

skew

Maak kennis met het Hoofdvaart College

skew