Inschrijven Lyceo Examentraining

15 maart 2021 Belangrijke informatie
skew

Geachte ouder / verzorger en examenkandidaat,

We zijn van start gegaan met de laatste periode van het schoolexamen. Deze periode is de aanloop naar het centraal examen (CE) en we willen iedereen zo goed mogelijk voorbereiden op dit landelijke examen. In deze brief informeer ik u over de Lyceo nationale examentraining. We bieden deze aan zodat de leerlingen in de laatste periode extra goed voorbereid zijn om het centrale examen succesvol te maken.

De Lyceo nationale examentraining wordt aangeboden door een externe partij. De training zal plaatsvinden op zaterdag 17 april 2021 van 09:00 – 15:30 uur op het Hoofdvaart College. Leerlingen kunnen kiezen uit één van de volgende vakken:

  • Biologie
  • Economie
  • Nask 1
  • Wiskunde
  • Duits

Om deel te nemen aan de training is het van belang dat de leerling echt gemotiveerd is om een behoorlijk stuk vrije tijd (zaterdag) te investeren.

Leerlingen van het Hoofdvaart kunnen zich voor een bedrag van €10,- voor deze training opgeven. De kosten voor de training zijn aanzienlijk hoger, maar het Hoofdvaart vindt het belangrijk om onze leerlingen maximaal voor te bereiden op het centraal examen. Deze €10,- is een borg, als uw zoon/dochter de gehele dag volgt dan krijgt hij/zij aan het eind van de dag de borg terug.

Wilt u thuis met uw zoon/dochter in gesprek gaan en bespreken of hij/ zij wil meedoen aan deze examentraining?

Als uw zoon/dochter gaat deelnemen aan de examentraining dan verzoek ik u via onderstaande link in te schrijven. Als u ingeschreven heeft wilt u dan €10,- ( ie een enveloppe voorzien van de naam van uw kind) meegeven. Dit bedrag moet voor 26 maart bij de mentor ingeleverd zijn, pas dan is de inschrijving definitief.

U kunt zich hier inschrijven.

Met vriendelijke groet,

Raymond de Mortier, teamleider Hoofdvaart College.

 

 

 

skew

Maak kennis met het Hoofdvaart College

skew